PRISNI 7 SEKONDA

The Homesman

Tre gra, të cilat janë çmendur nga jeta e vështirë, do të transportohen nëpër të gjithë vendin me një karrocë nga një femër e devotshme dhe e pavarur, e cila punëson një njeri me jetë të ulët për ta ndihmuar.

Koha: 122 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *