The Human Race

Në racën njerëzore, një grup prej 80 njerëzve janë grabitur nga jeta e tyre e përditshme dhe të gjithë u ri-shfaqën në një vend të fshehtë. Këta njerëz janë nga të gjitha sferat e jetës: të rinj dhe të vjetër, atletikë dhe me aftësi të kufizuara, të bardhët, zezakët dhe të pastrehë. Rregullat për këto racat të lartëpërmendura janë në kokat e tyre, në zërin e tyre dhe gjuhën e tyre, për të kuptuar më mirë se çfarë do të bëhet në një garë të tmerrshme terrori: “Nëse ju parakalojnë dy herë, ju do të vdisni. Nëse dilni jashtë rruge, vdisni. Nëse e prekni barin, ju do të vdisni. Garo… ose vdis”.

Zhanri: AksionHorrorSci-fi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 87 min

Realizimi:

IMDb: 5.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *