PRISNI 7 SEKONDA

The Huntress: Rune of the Dead

Dy vajza kanë humbur babanë e tyre, ai nuk është kthyer nga një marshim Vikingësh që prej dy vitesh. Motra më e madhe Runa merret me punët e babit të saj, gjuetinë. Ajo ka ëndrra dhe vizione të këqija. A janë ata zotat apo diçka tjetër?

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *