The Huntsman: Winter’s War (2016)

Teksa dy motra të liga përgatiten të pushtojnë një qytet, dy rojtarë, Gjyetari Erik, i cili kishte ndihmuar Borëbardhën në mposhtjen e Ravenës dhe e dashura e tij e ndaluar, Sara, përgatiten t’i ndalojnë ato.

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *