The Hustle (2019)

Dy femra kanë si profesion mashtrimin, njëra merret me nivelin e ulët dhe tjetra me klasin e lartë. Pasi takohen, ato sfidojnë njëra-tjetrën për të zbuluar se cila do arrijë të zotërojë qytetin ku ndodhen.

Koha: 93 min