PRISNI 7 SEKONDA

The Iceman

Historia e vërtetë e Riçard Kuklinskit, vrasësi famëkeq me pagesë dhe një njeri familjar i përkushtuar. Kur më në fund u arrestua në 1986, as gruaja as vajza e tij nuk dinin se me çfarë merrej ai në të vërtetë.

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *