The Immigrant (2013)

Në rrugët e Manhattan-it, Eva bie pre e Brunos, një burrë simpatik, por të keq që e merr atë dhe e shfrytëzon në prostitucion.

Koha: 120 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *