The Incredible Hulk

Brus Bener, një shkencëtar në arrati nga qeveria e Sh.B.A-së, po kërkon një kurë që ta shërojë nga sëmundja që ai ka kur ai inatoset. Por, në të njëjtën kohë, i duhet të luftojë kundër një ushtari, i cili fiton të njëjtat fuqi që ka dhe Brus Bener.

Zhanri: AksionAventurëSci-fi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 112 min

Realizimi:

IMDb: 6.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *