The Informers (2008)

Një javë në Los Anxhelos në 1983. Pjesëmarrje drejtorësh filmash, yje roku, një vampirë dhe karaktere të tjera në aventura të lidhura me seksin, drogën dhe dhunën.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *