The Isle (2018)

Në vitin 1846 në një ishull të largët në brigjet perëndimore të Skocisë, tre të mbijetuar nga një fundosje misterioze e anijes së tyre tregtare e gjejnë veten të bllokuar në një ishull të vogël me mjegull. Përmes hetimit të kapitenit, ai zbulon se çdo vit rreth të njëjtës ditë do të ndodhte një tragjedi në det dhe të rinjtë nga ishulli do të vdisnin nga një sirenë fantazmë. A do t’ia dalin të shpëtojnë nga ishulli famëkeq me vetëm katër banorë?!

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *