The Judge (2014)

Avokati i suksesshmëm Henk Palmer kthehet në shtëpinë e fëmijërisë, ku babai i tij, gjykatës i qytet, dyshohet për një vrasje. Henk vihet në zbulim të së vërtetës dhe gjatë kësaj rruge rilidhet me familjen e tij, me të cilët i kishte ftohur marrëdhëniet.

Koha: 141 min