The King of the Streets (2012)

Jue Feng është një rrugaç i ri me aftësi shumë të mira luftuese. Ai s’do ndalet para asgjëje për të mundur të gjithë sfiduesit e tij, deri sa në një aksident tragjik, vret një nga kundërshtarët e tij dhe përfundon në burg. Tetë vjet më vonë, Jue Feng kthehet si njeri i ndryshuar. Nuk ndeshet më dhe kërkon një jetë në paqe. Por rruga është e egër dhe shpagimi nuk vjen kollaj. Vëllazëria e tij është shkatërruar, anëtarët e familjes i janë vrarë, dhe një person i dashur vihet në lojë, një sërë reaksionesh zinxhir që nuk i lënë zgjidhje tjetër veçse të çlirojë forcën e tij në emër të drejtësisë.

Koha: 88 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *