The Kingdom

Një skuadër agjentësh amerikanë dërgohet për të hetuar shpërthimin e një ndërtese amerikane në Lindjen e Mesme…

Koha: 110 min

Realizimi:

IMDb: 7.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Henri

at 1:36 pm

pershendetje, a keni filma me dublim gjerman dhe me titra shqip?