The Kings of Summer

3 adoleshentë, bëjnë aktin e fundit të pavarësisë dhe vendosin të kalojnë sezonin e verës duke ndërtuar një shtëpi në pyll dhe duke jetuar larg familjes…

Zhanri: AventurëDramëKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 95 min

Realizimi:

IMDb: 7.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *