The Knight Before Christmas (2019)

Një magji e fuqishme bën që një djalosh i ri të udhëtojë në kohë me qëllim që të përmbush misionin e tij dhe të shndërrohet në një kalorës të vërtet. Në të ardhmen ai takohet dhe dashurohet me një mesuese të re dhe zbulon më shumë mbi cilësitë e një kalorësi.

Koha: 92 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *