PRISNI 7 SEKONDA

The Larva Island Movie

Çak, një djalë që ka humbur për disa vite në një ishull, kthehet në shtëpi dhe bisedon me një gazetare për jetën e ishullit si edhe për shokët që njeh aty.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *