The Last Airbender (2010)

Historia paraqet aventurat e Ang. Më i riu i një sage të gjatë Avataresh të shquar. Ai duhet te lërë fëmijërinë e tij mënjanë që të ndaloje kombin e zjarrit të skllavërojë kombet e ajrit, tokës dhe ujit.

Koha: 103 min