The Last Mercenary (2021)

Një ish agjent misterioz i shërbimit sekret Richard Brumére, duhet të kthehet urgjentisht në Francë pasi djali i tij akuzohet padrejtësisht për trafik armësh dhe droge nga qeveria, për shkak të një gabimi të madh nga një burokrat dhe një operacioni mafioz…

Koha: 110 min