PRISNI 7 SEKONDA

The Last Samurai

Në vitin 1876, kapitenit të alkoolizuar, Nathan Algren, i ngarkohet detyra të trajnojë ushtrinë e perandorit Meiji për të eliminuar samurait rebelë. Por gjërat nuk shkojnë siç pritej, pasi Algren përqafon kulturën e samurajëve dhe mbetet samurai i fundit.

Koha: 154 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *