PRISNI 7 SEKONDA

The Last Stand

Një nga baronët e karteleve të drogës Meksikane, arratiset gjatë transferimit të tij për t’ju ushtruar dënimi me vdekje pranë kufirit me Meksikën, dhe e vetmja pengesë me tij dhe lirisë së tij në tokën meksikane është sherifi i qytetit të vogël kufitar Samerton dhe personeli i tij.

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *