The Last Witch Hunter (2015)

Gjuetari i fundit i magjistareve është gjithçka që qëndron mes njerëzimit dhe forcave të kombinuara të shtrigave më të tmerrshme në histori.

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *