The Legacy of a Whitetail Deer Hunter (2018)

Gjuetari i madh, Buck Fergusoni dhe kameramani i tij i besuar Doni nisen në fundjavë për një aventurë epike, në mënyrë që Bucku të lidhet sërish me djalin e tij vogël.

Koha: 83 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *