The Legend of Rita (2000)

Kjo është historia e vërtetë dhe tërheqëse e Rita Vogt, terroristja e Gjermano Perëndimore e viteve 1970 e cila arratiset në Lindje me ndihmën e Stasit. Ajo jeton me frikë të vazhdueshme se mos i zbulohet identiteti, derisa të ndodhë pas ribashkimit të Gjermanisë.

Koha: 103 min