The Legend of Zorro (2005)

Aventurat e dashurisë së Don Alejandro de la Vega, Zorros, dhe gruas së tij Elena, të cilët kanë një shtet në mes…

Koha: 129 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *