The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

Kanë kaluar pesë vjet qëkur ç’do gjë ishte për mrekulli dhe qytetarët po përballen me një kërcënim të ri, pushtuesit Duplo nga hapësira, që shkatërrojnë ç’do gjë më shpejt seç ata mund të ndërtojnë.

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *