The Lie (2018)

Kur babai dhe vajza e saj janë duke shkuar për tek kampi i vallëzimit rrugës takojnë shoqen e ngushtë të vajzës. Kur ata ndalojnë për t’i ofruar shoqes një udhëtim, qëllimet e tyre të mira shpejt rezultojnë në pasoja të tmerrshme.

Koha: 97 min