The Lighthouse (2019)

Historia e rojes së farit dhe ndihmësit të tij të ri i cili e ka të ndaluar të ngjitet lart tek drita. Të ngecur në shkëmbin ku ndodhet fari kurioziteti i tij e çon në fatalitet dhe në sekrete të tjera.

Koha: 109 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *