PRISNI 7 SEKONDA

The Lion King

Princi Simba dhe babai i tij mbreti, janë nën shënjestrën e xhaxhit të keq i cili ka për qëllim të marrë fronin në dorën e tij…

Koha: 88 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *