The Little Mermaid

Një princeshë, sirenë deti bën një ujdi Faustiane në një përpjekje për t’u bërë njerëzore dhe për të fituar dashurinë e një princi…

Zhanri: AnimuarDublimeFamiljarFantazi

Drejtori: ,

Shteti:

Koha: 83 min

Realizimi:

IMDb: 7.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *