The Little Rascals

Disa djem të vegjël batakçinj kanë krijuar grupin e tyre “Djemtë që urrejnë vajzat”. Ata do të përpiqen t’i prishin punë mikut të tyre që dashurohet me Darlën. Klubin e tyre e merr flaka dhe ata duhet të mbledhin para për ta ndërtuar sërish.

Zhanri: FamiljarKomediRomancë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 82 min

Realizimi:

IMDb: 6.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *