The Lives of Others (2006)

Në vitin 1984, në Berlinin Lindor, një agjent i policisë së fshehtë, vë në mbikëqyrje një shkrimtar dhe të dashurën e tij. Me kalimin e ditëve, ai gjen veten duke u përvetësuar gjithnjë e më shumë nga jeta e tyre.

Koha: 137 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *