PRISNI 7 SEKONDA

The Longest Yard

Pol “Laraman” Kruja ishte një superyll i ragbit, ama ajo kohë për të ka përfunduar. Kur arrestohet nën akuzën që po ngiste makinën i dehur, Poli merr vesh se ishte kërkuar që veçanërisht të shkonte në burgun Allenvill nga drejtori Hejzën, i cili kishte menduar që t’i shfrytëzonte aftësitë dhe vizionin e Polit për ekipin e tij të ragbit. Pasi që i caktohet për detyrë që të formoj një ekip ragbi me të burgosurit për të luajtur kundër rojeve në një ndeshje “miqësore”, Kruja sheh vetën brenda një loje shumë interesante.

Koha: 113 min

Serveri Gjuha Kualiteti Linku

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *