PRISNI 7 SEKONDA

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Një hobit i pafajshëm udhëton me tetë shokë për te zjarret e Malit Doom që të shkatërrojë Unazën dhe lordin e zi Sauron përgjithmonë.

Koha: 178 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *