PRISNI 7 SEKONDA

The Lord of the Rings: The Return of the King

Gandalfi dhe Aragorni udhëheqin Botën e Njerëzve kundër ushtrisë së Sauronit për ta hequr vëmendjen nga Frodo dhe Semi teksa ata i afrohen malit të Vdekjes me Unazën e Vetme.

Koha: 201 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *