The Lurker (2019)

Një grup studentësh vihen në kurth dhe përfundojnë në ambientet e shkollës ku ndiqen nga një vrasës i maskuar. Por jo gjithçka është ashtu siç duket.

Koha: 80 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *