The Machine

Dy programues kompjuteri bien në dashuri. Ata krijojnë një pjesë të vetëdijësimit të inteligjencës artificiale, që s’është parë kurrë ndonjëherë, dhe që është projektuar për të ndihmuar njerëzimin. Por gjërat nuk shkojnë mirë kur modifikuesit vjedhin zbulimin e tyre të madh dhe e mësojnë atë që të bëhet një armë robotike.

Zhanri: AksionDramëSci-fi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 91 min

Realizimi:

IMDb: 6.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *