The Man Without Gravity (2019)

Oskari vjen në jetë gjatë një nate me stuhi dhe ai ishte i jashtëzakonshëm. Mund të fluturonte. Mamaja dhe gjyshja arratisen me fëmijën dhe mundohen ta fshehin nga sytë e botës për shumë vite.

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *