PRISNI 7 SEKONDA

The Matrix

Një haker kompjuterash mëson për disa rebelë të mistershëm rreth vërtetësisë së realitetit të tij dhe rolit të tij në luftën kundër kontrolluesve.

Koha: 136 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *