The Miracle Season (2018)

Pas një tragjedie që ndodh në një ekip volejbolli vajzash, skuadra duhet të përpiqet të bashkohet përsëri dhe së bashku me trajneren e tyre të luftojnë për kampionatin shtetëror të shkollave.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *