PRISNI 7 SEKONDA

The Missing

Në vitin 1885 në Nju Meksiko, një doktorreshë rilidhet dhe formon një aleancë me babanë e saj të larguar prej shumë kohësh, kur disa indianë magjistarë i rrëmbejnë të bijën.

Koha: 137 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *