The Mitchells vs. The Machines (2021)

E reja Katie Mitchell nis një udhëtim me prindërit, vëllain e vogël dhe qenin e tyre për të filluar vitin e saj të parë në shkollën e filmit. Por, planet e tyre për tu lidhur si familje ndërpriten kur pajisjet elektronike të botës vijnë në jetë për të krijuar një kryengritje. Me ndihmën e dy robotëve miqësorë, Mitchells tani duhet të bashkohen për të shpëtuar njëri-tjetrin dhe planetin nga revolucioni i ri teknologjik.

Koha: 113 min