The Monuments Men

Një grup togerësh nga Lufta e Dytë Botërore kanë për detyrë të shpëtojnë kryeveprat e artit nga hajdutë nazistë dhe t’i kthejnë ato tek pronarët e tyre.

Zhanri: DramëHistoriLuftë

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 118 min

Realizimi:

IMDb: 6.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *