The Monuments Men (2014)

Një grup togerësh nga Lufta e Dytë Botërore kanë për detyrë të shpëtojnë kryeveprat e artit nga hajdutë nazistë dhe t’i kthejnë ato tek pronarët e tyre.

Koha: 118 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *