The Mule (2018)

Një kopshtar 90-vjeçar dhe veteran i Luftës Koreane kthehet në një transportues droge për një kartel meksikan.

Koha: 116 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *