The Negotiation (2018)

Një eksperte negocimesh në raste krizash, përballet me një pengmarrës gjakftohtë. Në një kohështrirje prej 21 orësh, ajo mundohet të depërtojë sjelljen e tij çuditërisht të qetë dhe të zbulojë motivet e tij.

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *