PRISNI 7 SEKONDA

The Net

Një peshkatari Koreano Verior i prishet aksidentalisht motori i varkës dhe ai përfundon në Korenë e Jugut. Gjatë hetimeve në Jug, ai kërkon me ngut të dërgohet në shtëpi.

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *