The New Mutants

Pesë mutantë të vegjël, zbulojnë aftësitë e tyre ndërsa mbaheshin në një institucion sekret kundër dëshirës së tyre, ata luftojnë për t’i shpëtuar mëkateve të së kaluarës dhe për të shpëtuar veten…

Zhanri: AksionHorrorSci-fi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 94 min

Realizimi:

IMDb: 5.5

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *