The Ninth (2019)

Është shekulli 19, Shën Pitersburg, pasi ndodhin disa vrasje të rënda, një oficer policie merr qeshtjen në dorë dhe nis të hetojë…

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *