The Nutcracker and the Four Realms (2018)

Një vajzë e re është transportuar në një botë magjike me ushtarët e Xhenxherit dhe një ushtri minjsh.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *