PRISNI 7 SEKONDA

The Occupant

Havier Muno, dikur një drejtues i suksesshëm, merr vendimin për të lënë shtëpinë e tij, të cilën ai dhe familja e tij nuk mund ta përballojnë më.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *